stoffen

Bekijk onze stoffen of bestel een staal

Hier kunt u bladeren door de stoffencollectie van Capsicum Natuurstoffen. De meeste van onze stoffen zijn met de hand geweven en geverfd. Dat geeft ze hun karakteristieke en sympathieke uitstraling.

Stalen

Wilt u een stof bestellen of een gordijn laten maken, maar eerst de kleur en de kwaliteit van de stof zien en voelen, dan bieden wij u de mogelijkheid om een staal te bestellen. Een staal kost € 5,00, excl. verzendkosten.
U kunt maximaal vijf stalen bestellen.

De staalhoogte is afhankelijk van de stofprijs per meter. Om te weten hoeveel centimeter uw staal ongeveer zal zijn, deelt u de staalprijs, (€ 5,00) door de stofprijs per meter. Het resultaat vermenigvuldigt u met 100.
Voorbeeld: stofprijs is € 40,00 per meter. 5/40=0.125x100=12,5 cm.
U krijgt dan ongeveer 13 cm.

Eenmaal geknipte stalen kunnen niet geretourneerd worden.
Het door u bestelde staal kan iets afwijken van de weergave van de stof op uw beeldscherm.

Bestellen

Als u een stof wilt bestellen, vragen heeft over onze stoffen of informatie wilt over het laten maken van gordijnen, kunt u een e-mail sturen aan shop@capsicum.nl.
U kunt ons ook bellen op nummer 020 6231016.

Gordijnen

U kunt van onze stoffen ook gordijnen en blinds laten maken. Klik hier voor meer informatie.

prev
next
Alle stoffen van Capsicum Natuurstoffen Alle stoffen van Capsicum Natuurstoffen Alle stoffen van Capsicum Natuurstoffen Alle stoffen van Capsicum Natuurstoffen Alle stoffen van Capsicum Natuurstoffen Alle stoffen van Capsicum Natuurstoffen