Capsicum

Algemene voorwaarden Capsicum online shop

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van ons en op elke met u gesloten Koopovereenkomst. De Koopovereenkomst komt tot stand op het moment dat u de aankoop van het product en de algemene voorwaarden heeft geaccepteerd. Na het sluiten van de Koopovereenkomst sturen wij u direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Wij zorgen ervoor dat u veilig kunt bestellen en betalen en wij zorgen voor voldoende technische en organisatorische beveiliging van alle (persoons)gegevens. Wij zullen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van uw bestelling. Op de Koopovereenkomst, waarop de algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 

Betalen

Zodra uw betaling ontvangen is, zullen wij uw bestelling verwerken. Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW.

Verzenden

Uw bestelling wordt met PostNL verzonden. De verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven van PostNL vermeerderd met de BTW, die wij verplicht afdragen aan de Belastingdienst. Bestellingen worden, indien voorradig, binnen 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden naar het door u opgegeven adres. Mocht het bestelde artikel niet op voorraad zijn, dan laten wij u dat zo spoedig mogelijk weten. De bezorgtijd in Nederland bedraagt 1 à 2 werkdagen. De bezorgtijd in Europa bedraagt 2 tot 7 werkdagen. Indien niet geleverd kan worden binnen deze leveringstermijn, zult u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht worden. Wij leveren via onze webshop niet buiten Europa. Mocht u dat willen, neemt u dan contact met ons op via info@capsicum.nl.
U kunt ook een e-mail sturen, als u een nauwkeurigere indicatie van de overkomstduur voor uw land van bestemming wilt weten.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? U kunt het artikel retourneren op voorwaarde dat het artikel niet gebruikt en/of beschadigd is en binnen 7 dagen na ontvangst retour wordt gestuurd. U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
Nadat wij het geretourneerde product in niet gebruikte en onbeschadigde staat hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening. De verzendkosten worden niet vergoed.

Stalen

Geknipte stofstalen kunnen wij niet retour nemen.

Kleuren

Houdt u er rekening mee dat vanwege verschillende instellingen en kwaliteiten van beeldschermen de kleuren van de weergave van onze stoffen en producten op uw beeldscherm kunnen verschillen van de werkelijke kleuren. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen.

Handgemaakt

Onze stoffen en producten zijn voornamelijk met de hand geweven en geverfd. Bij handgemaakte producten kunnen zich kleine onregelmatigheden voordoen, maar die geven onze producten hun unieke karakter. Het door u bestelde product kan iets verschillen van de weergave van het product op uw beeldscherm.

Bedrijfsgegevens

Capsicum Natuurstoffen
Oude Hoogstraat 1
1012 CD Amsterdam
T 020 6230112

BTW-nr: NL 0372 06 692 B02
KvK nr: 34316316

Uitgebreidere informatie over betalen, verzenden en retourneren vindt u hier.

Ga direct naar onze producten of stoffen.